BRAND MÁRKA

A PULSE márkát 2009-ben alapították, így igen fiatal márkának mondható a táskák és irodaszerek piacán. A márka a gazdasági válság kezdetén jött létre, de nem azért, hogy olcsó, silány minőségű termékeket forgalmazzon, épp ellenkezőleg: kiváló minőséget kínál megfizethető áron. Az alapítót, Velimir Dobrilović-ot nem hagyta nyugodni, a piacon jelenlévő népszerű márkák stratégiája, akik egyre gyengébb minőséggel és szűkebb választékkal, ugyanakkor magasabb árakkal igyekeztek kompenzálni a piac alacsony vásárlóerejét. Ezért inkább kiváló minőségű táskákat kínált 2 év garanciával megfizethető áron (jóval a hasonló minőségű népszerű márkák árai alatt). A kiváló minőségű termékek értékesítésének és vásárlásának filozófiája egyre inkább elfogadott a vásárlók körében, szívesebben vásárolnak jobb minőségű terméket, amit hosszabb ideig használhatnak, mint olcsóbb és silányabb darabokat, amik hamarabb tönkremennek. Egyéves piaci jelenlétet követően a balkáni országokban a PULSE termékek elfogadottá váltak, piacuk évről-évre bővül. Jelenleg a 26 országban (Európában, Ázsiában és Afrikában) érhető el a PULSE.

PULSE MINŐSÉG

A PULSE minőséget két év garancia biztosítja és kivétel nélkül, minden modell ellenőrzött alapanyagokból készül (600D, 900D, Dobby poliészter,1680D, valódi bőr…), amelyek PVC-mentesek és megfelelnek a REACH rendelet szabályozásainak. (A Kémiai Anyagok Nyilvántartása, Értékelése, Engedélyezése és Korlátozása (REACH) egy Európai Uniós szabályozás (EC/2006/1907), amely 2007 júniusában lépett hatályba. A REACH foglalkozik a termelés és a vegyi anyagok emberre és a környezetre gyakorolt lehetséges hatásaival, mindemellett, szabályozásokat tesz közzé árucikkek, termékek és alapanyagok az EU-ba történő importjával kapcsolatosan).
Minden alapanyag vízhatlan és poliuretán bevonattal készül, ezáltal nem érzékenyek a hőmérséklet-változásra, rugalmasabbak és tartósabbak a piacon kapható táskák többségénél. Ez az anyaggyártási- és előkészítési technológia szerves anyagokon alapul, amely nem egészségkárosító és nincs kellemetlen szaga sem.
Minden táska megerősíett a nagyobb igénybevételű pontok mentén-, valamint ellenálló poliészter- vagy nylonhálóval készül.
A mintanyomásokhoz a legmagasabb minőségű festékanyagokat használjuk, így a minták kevésbé karcolódnak, fakulnak.

A PULSE termékek a Pulse dizájn stúdiójában, magas minőségű alapanyagokból készülnek.
A magas szintű minőség-ellenőrzés üzleti stratégiánk egyik legfontosabb eleme

PULSE DESIGN

Működésünket 2009-ben kezdtük meg hátizsákok és iskolaszerek fejlesztésével. Minden évben újabb termékeket mutatunk be, széles választékkal a kollekcióinkon belül. Üzleti stratégiánk legfőbb célja a kiváló ár-minőség arány és a vevői elégedettség megteremtése a 7 éves gyártói, tervezői és grafikai tapasztalataink segítségével.

Jelenleg a PULSE márka három kontinensen (Európában, Ázsiában és Afrikában), összesen 26 országban elérhető.

Tekintse meg 2017-es kollekciónkat!

Ez a téma persze ízlés kérdése, de a PULSE dizájn csapata nagy erőfeszítéseket tesz azért, hogy maradéktalanul kielégítse a vevői igényeket a táskák és kiegészítők gyártása, valamint a külső dizájn megalkotása terén.
Bízunk benne, hogy modelljeink elnyerik tetszését és szívesen teszteli majd minőségüket is!

Üdvözlettel,
A PULSE csapata